Looking For Anything Specific?

Kilo Verdi Pelin Öztekin - Pelin Öztekin'in son hali | 93 kilo verdi ve bikinili ... - Oyuncu pelin öztekin, 2014 yılında 156 kiloyken önemli bir karar verdi ve mide küçültme ameliyatı oldu.

Kilo Verdi Pelin Öztekin - Pelin Öztekin'in son hali | 93 kilo verdi ve bikinili ... - Oyuncu pelin öztekin, 2014 yılında 156 kiloyken önemli bir karar verdi ve mide küçültme ameliyatı oldu.. 156 kilo olan ve mide küçültme operasyonu sonrasında ortalama 93 kilo zayıflayan oyuncu pelin öztekin yeni açıklamalarda bulundu. Usta oyuncu rasim öztekin'in kızı pelin öztekin, iki yıl önce geçirdiği tüp mide ameliyatı sayesinde 153 kilodan 70 kiloya düştü. Bana kiloluyken şans verilmiyordu diyen öztekin başrolün 50 kilo olup jönün çok yakışıklı. Son görüntüsü şaşırttı!153 kilodan 63 kiloya inen pelin öztekin, verdiği kilolar sonrası. Ünlü oyuncu pelin öztekin'in kilolarıyla başı dertteydi ki geçirdiği mide ameliyatının ardından 4 yılda 93 kilo birden vererek bambaşka birine dönüştü.

3,5 yılda 90 kilo veren pelin öztekin, uzun yıllar önce aşık olduğu berk uğuz'a bunu söylememesinin asıl nedenini açıkladı. Pelin öztürk'ün geldiği son nokta ise son derece şaşırtıcı! Mide küçültme operasyonu geçirmeye karar verdi. Kelebek'ten müge serçek bi̇roğlu, pelin öztekin ile röportaj yaptı. Pelin öztekin 4 yılda 93 kilo verdi!.

Pelin Öztekin'den Etkilendi, 5 Ayda 40 Kilo Verdi
Pelin Öztekin'den Etkilendi, 5 Ayda 40 Kilo Verdi from d.marmaragazetesi.com
Toplamda 93 kiloya veda eden öztekin, bu süreçte yaşadıklarına dair yeni açıklamalarda yaptı. Oyuncu pelin öztekin, 153 kilo olunca 2015'te mide küçültme ameliyatı olmuştu. Rasim öztekin'in kızı pelin öztekin'den cenaze töreninde yürek burkan sözler. 2014 yılında mide küçültme ameliyatı olan pelin öztekin, 153 kilodan 60 kiloya düşerek toplamda 93 kilo verdi. Oyuncu rasim öztekin'in kızı pelin öztekin tam 90 kilo verdi! Yeni hali ile görenleri şaşkına çeviren pelin öztekin, yeni haline gelen tepkilerden dolayı oldukça mutlu. Pelin öztekin'in rol aldığı dizi ve filmler hangileridir? Usta oyuncu rasim öztekin'in kızı pelin öztekin, iki yıl önce geçirdiği tüp mide ameliyatı sayesinde 153 kilodan 70 kiloya düştü.

Sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncunun dört yılda verdiği 93 kilo ile geçirdiği büyük değişim sevenlerini şaşırtmaya devam.

Mide ameliyatı sonrası yaklaşık yarısı kadar kilo veren pelin öztekin'in instagram paylaştığı sonra fotoğraf herkesi şaşırttı. Vermiş olduğu dazla kiloları ile adından bahsettiren pelin öztürk gündemin en çok. Son görüntüsü şaşırttı!153 kilodan 63 kiloya inen pelin öztekin, verdiği kilolar sonrası. Vermiş olduğu dazla kiloları ile adından bahsettiren pelin öztürk gündemin en çok konuşulan isimlerinden birisi arasında. Her olayda ikiye bölünen sosyal medya takipçileri bu konuda da karşı karşıya geldi. Zamanında sizinle aynı durumu yaşamış olan birisi var. Pelin öztekin verdiği kilolar milyonlarca kişi tarafından merak edilmeye başladı. Pelin öztekin verdiği kilolarla herkesi şaşırtıyor. Magazin dünyasını oldukça çalkalandıran bu durum herkesi şaşırtırken, pelin öztekin'in nasıl 90 kilo verdiğini hayranları merak ediyor. Pelin öztekin'in doğum yeri neresidir? Bkm oyuncularından pelin öztekin, verdiği kilolarla sosyal medyayı kırdı geçirdi. Toplamda 93 kiloya veda eden öztekin, bu süreçte yaşadıklarına dair yeni açıklamalarda yaptı. Kolay sanılsa da yeniden doğmak, küçüldükçe büyümek gibi diye anlattığı 27 yaşında 156 kiloydu.

Bir sabah uyandı, günde beş ilaç içmek zorunda olduğuyla yüzleşti. Rasim öztekin'in kızı pelin öztekin'den cenaze töreninde yürek burkan sözler. Pelin öztekin kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kaç kilo, burcu, sevgilisi, son hali, nasıl kilo verdi, babası, annesi kim, kimin kızı, kısa hayatı ve yaşamına ilişkin çok özel bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. Birçok yapımda rol alan pelin öztekin deniz sezonunu açtı. Oyuncu pelin öztekin, kilo vermeye devam ediyor.

Pelin Öztekin 68 kilo verdi bikiniyi giydi! - Internet Haber
Pelin Öztekin 68 kilo verdi bikiniyi giydi! - Internet Haber from i.internethaber.com
Dört yılda 93 kiloyla vedalaşan öztekin, yaşadığı süreci anlattı. Şimdilerde 90 kilo veren başarılı oyuncunun eski. Oyuncu rasim öztekin'in kızı pelin öztekin tam 90 kilo verdi! Güzel oyuncunun verdiği kilolardan mutlu olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Bugüne kadar tam 63 kilo verdim. Oyuncu pelin öztekin, 153 kilo olunca 2015'te mide küçültme ameliyatı olmuştu. Bkm oyuncularından pelin öztekin, verdiği kilolarla sosyal medyayı kırdı geçirdi. Rasim öztekin'in kızı, oyuncu pelin öztekin 1 yıl önce geçirdiği mide ameliyatının ardından 151 kilodan 83 kiloya düştü.

Yeni hali ile görenleri şaşkına çeviren pelin öztekin, yeni haline gelen tepkilerden dolayı oldukça mutlu.

Usta oyuncu rasim öztekin'in kızı pelin öztekin, iki yıl önce geçirdiği tüp mide ameliyatı sayesinde 153 kilodan 70 kiloya düştü. Bir sabah uyandı, günde beş ilaç içmek zorunda olduğuyla yüzleşti. Rasim öztekin'in kızı pelin öztekin'den cenaze töreninde yürek burkan sözler. Pelin öztekin, yaşadığı kilo sorunlarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Bkm mutfak'ta oynadığı dönemde tanıyıp sevdik pelin öztekin'i. Arkadaşlarıyla birlikte tatile giden güzel oyuncu çekildiği fotoğrafları paylaşınca olay oldu. Öztekin, geçirdiği mide operasyonlarının ardından hızla zayıflamaya devam ediyor. Kolay sanılsa da yeniden doğmak, küçüldükçe büyümek gibi diye anlattığı 27 yaşında 156 kiloydu. Oyuncu pelin öztekin, 2014 yılında 156 kiloyken önemli bir karar verdi ve mide küçültme ameliyatı oldu. Rasim öztekin'in kızı olan pelin öztekin eski çok güzel hareketler bunlar oyuncusu olarak hafızalarda kaldı. Mide küçültme ameliyatıyla yakaşık 70 kilo kilo veren pelin öztekin şöyle konuştu: Düzenli bir şekilde spor da yapan pelin öztekin, inanılmaz değişimini sosyal medya hesabından da sürekli olarak paylaşıyor. Sevgilisi baran arslan ile yemek yiyen oyuncu, gazetecilere i̇yi akşamlar dedi.

Her olayda ikiye bölünen sosyal medya takipçileri bu konuda da karşı karşıya geldi. Mide küçültme operasyonu geçirmeye karar verdi. Vermiş olduğu dazla kiloları ile adından bahsettiren pelin öztürk gündemin en çok konuşulan isimlerinden birisi arasında. Ünlü oyuncu pelin öztekin'in kilolarıyla başı dertteydi ki geçirdiği mide ameliyatının ardından 4 yılda 93 kilo birden vererek bambaşka birine dönüştü. Obezite hastası olduğum için normal bir insanın yediği yemekler bile bende fazla kilolara sebep oluyordu.

Pelin Öztekin 93 kilo verdi!
Pelin Öztekin 93 kilo verdi! from d.siyasetcafe.com
Son görüntüsü şaşırttı!153 kilodan 63 kiloya inen pelin öztekin, verdiği kilolar sonrası. Bu durumdan ne sevenleri ne de kendisi şikayetçiydi ama sağlık adına kilo vermesi gerektiğini düşünüyordu. Pelin öztekin 4 yılda 93 kilo verdi!. Rasim öztekin'in kızı, oyuncu pelin öztekin 1 yıl önce geçirdiği mide ameliyatının ardından 151 kilodan 83 kiloya düştü. Pelin öztürk'ün geldiği son nokta ise son derece şaşırtıcı! Mide ameliyatı sonrası yaklaşık yarısı kadar kilo veren pelin öztekin'in instagram paylaştığı sonra fotoğraf herkesi şaşırttı. Dört yılda 93 kiloyla vedalaştı. Kolay sanılsa da yeniden doğmak, küçüldükçe büyümek gibi diye anlattığı 27 yaşında 156 kiloydu.

Oyuncu pelin öztekin, 153 kilo olunca nisan 2015'te mide küçültme ameliyatı olmuştu.

Pelin öztekin'in ilk televizyon karşısına çıktığı halini yani eski halini hemen hemen herkes biliyordur. Ünlü oyuncu pelin öztekin'in kilolarıyla başı dertteydi ki geçirdiği mide ameliyatının ardından 4 yılda 93 kilo birden vererek bambaşka birine dönüştü. Şimdilerde 90 kilo veren başarılı oyuncunun eski. Vermiş olduğu dazla kiloları ile adından bahsettiren pelin öztürk gündemin en çok. Bir sabah uyandı, günde beş ilaç içmek zorunda olduğuyla yüzleşti. Bugüne kadar tam 63 kilo verdim. Sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncunun dört yılda verdiği 93 kilo ile geçirdiği büyük değişim sevenlerini şaşırtmaya devam. Magazin dünyasını oldukça çalkalandıran bu durum herkesi şaşırtırken, pelin öztekin'in nasıl 90 kilo verdiğini hayranları merak ediyor. Bugün pelin öztekin nasıl kilo verdi konusundan ve bir sağlık sorunundan bahsetmek istiyorum. Toplamda 93 kiloya veda eden öztekin, bu süreçte yaşadıklarına dair yeni açıklamalarda yaptı. Defalarca bıçak altına yatan ünlülerin şimdiki hallerine bakalım! 156 kilo olan ve mide küçültme operasyonu sonrasında ortalama 93 kilo zayıflayan oyuncu pelin öztekin yeni açıklamalarda bulundu. Pelin öztürk'ün geldiği son nokta ise son derece şaşırtıcı!

3,5 yılda 90 kilo veren pelin öztekin, uzun yıllar önce aşık olduğu berk uğuz'a bunu söylememesinin asıl nedenini açıkladı pelin öztekin. Mide küçültme operasyonu geçirmeye karar verdi.

Posting Komentar

0 Komentar